To store Windows events til efteråret


Microsoft afholder 2 store, tekniske events nu til efteråret. Det primære omdrejningspunkt for begge vil helt naturligt være Windows, og begge konferencer vil give dig et førstehåndsindtryk af fremtiden for Windows.

BUILD
er et helt nyt event for moderne hardware- og softwareudviklere samt it-professionelle med en hobbyudvikler i maven. Lær alt om de nye touch-baserede brugeroplevelser, blandt andet understøttet af hardware-accelereret Internet Explorer 10, så næsten alle kan skabe hurtige, dynamiske og ikke mindst superlækre Windows applikationer.
Du kan læse alt om BUILD her, hvor du også kan tilmelde dig selve konferencen i Anaheim, Californien.  Men du kan også ’bare’ sætte kryds i kalenderen den 13. september kl. 18.00, hvor vi streamer den spændende Windows keynote direkte fra Anaheim. Du kan se med på www.buildwindows.com eller fra en af vores danske partnersites, detaljer følger i løbet af august.

Campus Days har vi allerede tidligere omtalt på dette sted, og jeg kan kun anbefale at du tilmelder dig hvad der ser ud til at blive årets absolut største tekniske Microsoft arrangement på dansk grund. Der er allerede flere end 300 deltagere tilmeldt konferencen, som jo foregår i København fra den 11.-13. oktober. Du kan stadig nå at tilmelde dig selv eller en kollega på www.campusdays.dk.  

Comments (1)

Skip to main content