Microsoft frigiver Security Intelligence Report vol. 10


 

Microsoft® Security Intelligence Report eller bare SIR fokuserer på information/data om malware, sårbarheder i software,
og rapporter om hackere der har udnyttet ovenstående. Informationen kommer fra en række af Microsofts sikkerhedsrelaterede products, services, og teknologier. Tidligere versioner af rapporten og lignende ressourcer kan findes på http://www.microsoft.com/sir .

Den 12. maj frigav Microsoft den 10th version af ”Security Intelligence Report”. Rapporten peger på en dramatisk stigning i ”sociale” angreb, i særdeleshed phishing mod sociale netværk, online spil og malware der er kamufleret som marketingkampagner rettet mod forbrugere.

Du kan også læse mere her: Microsoft on the Issues blog

Comments (0)

Skip to main content