Handsken er kastet! Internet Explorer 10 Platform Preview frigivet på MIX11!


I denne uge på MIX, vores årlige udviklerkonference, fortsætter vi “marchen” mod “web Nirvana” sammen med vores partnere og kunder. Som endnu et bevis på vores aggressivitet omkring standarder og den hast hvormed vi gerne vil gøre nye teknologier tilgængeligt for vores udviklere, annoncerede vi tirsdag aften (dansk tid) frigivelsen af IE10 Platform Preview 1 (IE10 PP1). IE10 PP1 bliver frigivet kun 4 uger efter vi har frigivet den færdige version af Internet Explorer 9 (IE9) på dansk (og en række andre sprog) den 14. marts og ganske lidt over et år siden vi frigav den første Platform Preview af IE9!

Da vi annoncerede Internet Explorer 9 Platform Preview 1 sidste år til MIX10, lovede vi også at vi ville sætte hastigheden og frekvensen på omkring udviklingen af Internet Explorer. Jeg er sikker på at mange slog dette hen som “tomme tønder buldre mest”! I dag kan vi så forhåbentligt overbevise skeptikerne ved at levere det første bevis!

Hvis du udvikler web baserede applikationer eller hjemmesider, så er IE10 PP1 en god indikator om hvor vi er på vej hen med web standarder som HTML5, CSS3 og udnyttelse af din PCs hardware!

Comments (0)

Skip to main content