Opdatering QFE1 til Windows Live Essentials 2011 er nu tilgængelig via Microsoft Update


Hvis du bruger Windows Live Essentials på Windows Vista eller Windows 7 og du har Microsoft Update slået til, vil du se en frivillig opdatering I denne uge til Windows Live Essentials 2011.

Siden vi frigav Windows Live Essentials 2011 sidste efterår, har vi holdt øje med de data vi modtager, servicekvaliteten på vore servere, og lyttet til de fejl i har rapporteret. Denne opdatering, kaldet QFE1 (QFE star for Quick Fix Engineering.), adresserer primært de kvalitetsrelaterede fejl som påvirker et relativt stort antal af vores kunder.

Denne opdatering til Windows Live Essentials 2011 har været tilgængelig siden den 2.december 2010. Vi besluttede at gøre den tilgængelig via Microsoft Update for at sikre at så mange som muligt af vores kunder ser opdateringen. Hvis du har installeret Windows Live Essentials 2011 før den 2. december eller har du købt en PC med Windows Live Essentials 2011 præinstalleret, vil vi klart anbefale dig at installere den opdatering.

Du kan læse mere her: http://windowsteamblog.com/windows_live/b/windowslive/archive/2011/03/21/qfe1-for-windows-live-essentials-2011-now-available-through-microsoft-update.aspx

Comments (1)

  1. Birthe Ketterle says:

    Windows 10

Skip to main content