Internet Explorer 9 (IE9) er blevet hentet 36 millioner gange og flere og flere anvender Internet Explorer til at bladre på nettet


I sidste måned så vi at både Internet Explorer 8’s og 9’s andele af trafikken på nettet vokse. Det glæder os at annoncere at tendensen fortsatte i februar da IE9 Release Candidate’n (RC) blev frigivet. Siden den blev frigivet den 10. februar er den blevet hentet over 11 millioner gange. Sammen med  beta versionen, er IE9 blevet hentet over 36 millioner gange siden betaen blev gjort tilgængelig den 15. september 2010.

Net Applications reporterer at  IE9 nu repæsentere 0,66 % af al browser “trafik” på Windows med 2,09 % på Windows 7.

Hvis interessen for og lysten til at hente beta versionen henholdsvis RC’en er nogen indikator vil udbredelsen af en ny Internet Explorer sker lynhurtigt. Det skal blive spændende og se om IE9 går det bedre end sin foregænger som nåede 50 % andel I løbet af de første år.

Comments (0)

Skip to main content