Næsten 18 millioner Windows Live Messenger/Facebook Chat brugere tegner sig for over 2,8 milliarder minutter Facebook chattid


Tilbage i november, annoncerede vi at Windows Live Messenger tegnede sig for over 1,5 mia. minutter Facebook chat. Siden dengang er antallet af Windows Live Messenger kunder som har koblet Messenger til Facebook vokset voldsomt. I dag er mere end 18 millioner mennesker ”på” Facebook via Messenger. Det har næste doblet antallet af chat sessioner mellem Messenger og Facebook til omkring 440 millioner, og mere end 2,8 milliarder minutter Facebook chat. Vi forventer at disse tal stiger yderligere efterhånden som vi ruller Facebook/Messenger chat ud i de sidste lande.

Comments (1)

  1. Adnan-Vohra says:

    i like windows messenger that is so good and good working

Skip to main content