Deltag i Live webcast om Hyper-V eller MDOP roundtable event


Sikkerhed og styring af Microsoft Hyper-V: Live Webcast for it-pro’er
Dette webcast sætter fokus på de sikkerheds- og administrationsteknologier, der fungerer sammen med Hyper-V. Fordelene ved Windows Server 2008 Core Edition bliver gennemgået, og der vil være en kort demo af Microsoft System Center Virtual Machine Manager. Herefter vil du bedre kunne vurdere hvilken virtualiseringsløsning, der er rigtig i din virksomhed.

Tid: 22. juni 2010 kl. 10-11.  Tilmeld dig her

--------------------

Optimer dine desktops med Microsoft: Roundtable discussion for it-beslutningstagere
Arrangementet belyser, hvordan du optimerer forskellige brugertypers arbejdsplads ved at virtualisere, og konkretiserer Return of Investment med MDOP. Bordet rundt analyserer deltagerne deres respektive brugeres behov, og diskuterer, hvordan man kommer dem i møde. Således giver arrangementet dig konkret viden om, hvordan du bedst optimerer dine desktops.

Tid: 23. juni 2010 kl. 9-13
Sted: solvo it, Tonsbakken 16-18, 2740 Skovlunde
Forplejning: kaffe/te/morgenbrød og sandwich til frokost

Tilmeld dig via event-mappen på www.solvoit.com

Comments (0)

Skip to main content