Nye angreb på gamle versioner


Der er i den seneste tid fra flere steder i verden blevet indrapporteret en række Malware (virus, root-kits, spyware m.v.) angreb på ældre versioner af Internet Explorer. Bl.a. Internet Explorer 6.0 har været meget udsat. Microsoft anbefaler derfor opgradering til nyeste version af Internet Explorer ligesom brugere bør sikre, at de er tilmeldt automatisk opdatering fra Microsoft Windows Update.


Brugere, der benytter automatisk opdatering fra Windows Update, skal i denne forbindelse ikke foretage sig noget yderligere.
Virksomheder og personer, der ønsker at teste opdateringer inden de implementeres på servere og klienter, bør benytte anvisningerne i Microsofts sikkerhedsskrivelse MS10-002 på: http://www.microsoft.com/technet/security/Bulletin/MS10-002.mspx, hvor alle opdateringerne til versionerne af Internet Explore kan downloades fra. Venligst scroll ned på siden, hvor opdateringerne står anført.


Yderligere spørgsmål til opdateringerne bedes venligst sendes til Microsoft Danmark, Morten Juul Nielsen (mortenjn@microsoft.com).

Comments (1)

Skip to main content