Beskyt din Visual Studio udvikling i dag


ANBEFALING: Udviklere, der bygger komponenter og kontroller med Microsoft Active Template Library (ATL), skal downloade opdateringerne og rekombilere deres komponenter og kontroller efter de anvisninger, der er angivet på web-siden med følgende link: MSDN article.


Hovedparten af Visual Studio kunderne, som benytter automatisk opdatering, vil automatisk modtage opdatering til ATL, men skal foretage de yderligere procedurer, der er beskrevet i ovenstående artikel. Visual Studio brugere, der ikke anvendes automatisk opdatering af ATL, bør checke de anbefalede opdateringer og installere disse manuelt. Information om specifikke konfigurationsmuligheder ved automatisk opdatering kan findes på Microsoft Knowledge Base Article 294871.


Administratorer, enterprise installationer eller slutbrugere, der ønsker at installere sikkerhedsopdateringerne manuelt, bør omgående foretage opdateringerne ved benyttelse af opdateret management software eller ved at foretage opdateringerne på Microsoft Update.


Yderligere information:


Microsoft Security Advisory (973882)

Comments (0)

Skip to main content