Beskyt din Internet Explorer i dag


ANBEFALING: Størstedelen af Windows brugere i verden benytter automatisk opdatering af Windows via Microsoft Update. Disse brugere behøver ikke foretage sig yderligere, fordi opdateringerne automatisk vil blive installeret løbende på deres PC’ere/Servere. Andre Windows brugere bør foretage opdateringerne automatisk omgående. Information om specifikke konfigurationsmuligheder ved automatisk opdatering kan findes på Microsoft Knowledge Base Article 294871.


Administratorer, enterprise installationer eller slutbrugere, der ønsker at installere sikkerhedsopdateringerne manuelt, bør omgående foretage opdateringerne ved benyttelse af opdateret management software eller ved at foretage opdateringerne på Microsoft Update.


Microsoft  har netop frigivet nye opdateringer til Internet Explorer. Disse opdateringer sikrer alle versioner af Internet Explorer  mod en sårbarhed, der kan give adgang for uønskede kode (Malware) på servere  og PC’ere i tilfælde, hvor brugere ubevidst besøger web-sider, der indeholder virus, spyware, rootkits etc.


Det skal understreges, at ejerne af disse web-sider som oftes ikke er vidende om, at deres web-sider indeholder Malware og derfor ikke kan drages til ansvar for at PC’ere verden over kan blive angrebet.


Microsoft har netop udsendt opdateringer til Internet Explorer via Windows Update og er i færd med at danne sig et overblik over, om der findes brugere, der har fået deres PC inficeret som resultat af den fundne sårbarhed. Sårbarheden er fundet i Microsofts egne rækker blandt verdens mange sikkerhedspartnere og egne sikkerhedsfolk.


Yderligere information:


Microsoft Security Advisory (973882)

Comments (0)

Skip to main content