Dugfriske præsentationer og videoer fra MMS og TechNet Edge


Sidste uge blev den årlige MMS (Microsoft Management Summit) konferencen afholdt i Las Vegas. Der var mange danskere med derovre, og de har sørget for at alle vi der måtte blive hjemme stadigvæk har mulighed for at følge med i det vigtigste. Vi har oprettet et Skydrive med adgang til at se udvalgte præsentationer fra MMS 2009 og på vores Community side kan du følge både Ronni Pedersens og Kent Agerlunds daglige beretninger derovrefra, og der er også et link til IT-experts forummet, hvor der har været en del opdateringer om nyhederne fra MMS.


Der ligger også flere dybdegående video-interviews både fra MMS og fra andre aktiviteter på TechNet Edge. Jeg kan klart anbefale at bookmarke Edge-siden, da den hele tiden opdateres med nye interessante vinkler på Microsoft produkter og løsninger.

Comments (0)

Skip to main content