Er du i tvivl om implementering af Vista?


Har du stadig ikke besluttet, om du vil implementere Windows Vista? Den 5. marts får du chancen for at høre meget mere om emnet, når Technical Fellow Mark Russinovich og et panel af uafhængige eksperter og it-pro’er afholder en live, online diskussion om implementering af Vista i en desktop infrastruktur og om hvad Vista SP1 betyder for dig. Du kan høre om udfordringer, løsninger, workarounds og tips og tricks fra eksperter og it-professionelle fra hele verden, som har implementeret Vista. Du kan også selv stille spørgsmål til eksperterne live eller sende spørgsmålet på forhånd i en mail til vrtable@microsoft.com.


Det foregår den 5. marts kl. 18 (dansk tid)


Læs mere om Windows Vista Springboard Series her.

Comments (1)

  1. Er du i tvivl om implementering af Vista?
    thank you

Skip to main content