Hvad holder dig vågen om natten?


I takt med at Malware stiger i omfang og bliver mere og mere sofistikeret, er det en stor udfordring at beskytte virksomhedens værdier. It-sikkerhed er en rejse, hvor det kan være svært at se, om den nogensinde ender. Kigger du dig over skulderen og tænker, hvad og hvor det næste store angreb kommer fra og om dine værktøjer og processer kan klare mosten?


Det, vi vil vide, er: Hvad er den største Malware udfordring i dag? Lad os antage, at der er en lang række forskellige angreb, vi skal beskytte organisationen mod. Vi er interesseret i at vide, hvordan vi beskytter systemerne, og hvilke udfordringer det skaber. Er din ”Defense-In-Depth”- strategi på plads, så dine klienter, servere og netværkstilgange ikke bliver ramt? Hvis ja, hvad er så den største udfordring i at implementere denne strategi? Hvad holder dig vågen om natten og bekymrer dig? Er det om din strategi er tilstrækkelig til at holde it-platformen sikker og kørende?


Microsoft har netop lanceret Microsoft Malware Protection Center Portal, hvor den nyeste information om Malware og anden potentiel uønsket software bliver publiceret. Her finder du et Malware leksikon, hvor de seneste virus/spyware definitioner kan downloades, der er eksempler på Malware, samt links til lignende indhold og svar på hvilke muligheder, der findes til beskyttelse af virksomhedens værdier mod disse trusler.

Comments (0)

Skip to main content