Om osMorten Ovesen

Digital kreativitet & kompetenceudvikling

Jeg holder af det 21. århundredes kompetencer og er i den sammenhæng vært for flere forskellige netværk, fx Microsoft Innovative Educators, Skolenetværket, Office365 netværket og afholder desuden workshops i Sway, OneNote, OfficeMix og Skype for Business.Kontakt mig, hvis du vil vide mere om hvordan din kommune eller skole kommer videre i der kreative, innovative og digitale spor.

 

 

 

Henrik Bang-Andersen

Kundeansvarlig for videregående uddannelsesinstitutioner  

Henrik er hos Microsoft ansvarlig for de videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. Han rådgiver kunder om hvorledes IT kan understøtte forretningsmæssige prioriteter ligesom han har fokus på den digitale transformation. Han beskæftiger sig desuden mere specifikt med bl.a. Azure & EMS og kan også kontaktes hvis du vil videre mere om cloud-, mobility- og security-løsninger.  

 

 

 

Kresten Thorndahl

Teknisk salg til videregående uddannelser og ungdomsuddannelser

Vil du vide mere om hvordan Microsoft kan understøtte en uddannelsesinstitution i det 21. århundrede, på et pædagogisk og på et teknisk plan? Kresten Thorndahl har ansvaret for alt vores tekniske salg og assistere gerne med input, ideer og løsninger til at hjælpe jer videre i den digitale transformation.

 

 

 

Signe rundSigne Aadal Schrøder

Understøtte Microsoft Partneres salg til Uddannelsessegmentet

Fokuserer på at vejlede og hjælpe Microsoft partnere og kunder i forbindelse med salg i Uddannelsessegmentet. Kontakt mig hvis I har brug vejledning i forbindelse med en ny/gentegning af en uddannelseslicenskontrakt eller har brug en Microsoft Partner Kontakt.

 

 

 

 

Erik rundErik Carter

Implementering og adoption af Office 365

Arbejder med kommunikation, salg og adoption af Office 365 i uddannelsessektoren. Fokuserer på brugen af digitale redskaber i lærerens og elevens hverdag. Skriv til mig hvis du vil vide mere om hvordan din skole kommer i gang med Office 365 på hverdagsplan!

 

 

 

 

Skip to main content