Om os


Velkommen til bloggen her, der skrives af det danske uddannelsesteam hos Microsoft. Vi har introduceret os selv nedenfor. Vi er en blanding af erfarne uddannelsesfolk, licensspecialister, undervisere og studerende. Fælles for os alle er, at vi brænder for uddannelse.

På denne blog skriver vi om de aktiviter vi er værter for, de træninger, workshops og konferencer vi afholder. Vi skriver om nyheder som er relevante for undervisere, konsulenter, skoleledere og andre med interesse for skole og uddannelse bredt. Vi præsenterer referencehistorier og løsningspartnere der laver relevante ting for og i uddannelsessektoren.

Du er velkommen til at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller via et feed direkte til din e-mail. Begge dele gøres via bloggen i funtionerne til højre. Du kan også klikke dig ind på emner via tabs foroven af siden.

Vi glæder os til at se dig på en af vores events eller høre fra dig på mail.

God fornøjelse med bloggen


Kamilla Jørning Roost

Salgschef

Som salgschef har Kamilla ansvaret for, at kunder og partnere indenfor uddannelse bliver klar til den digitale transformation. Til dagligt arbejder Kamilla tæt sammen med resten af teamet for at videreudvikle den uddannelse vi kender. Kontakt derfor Kamilla hvis du vil vide hvordan Microsoft kan hjælpe med at lave den bedste uddannelse og forskning i Danmark

 

 

 

Morten Ovesen

Digital kreativitet & kompetenceudvikling

Jeg holder af det 21. århundredes kompetencer og er i den sammenhæng vært for flere forskellige netværk, fx Microsoft Innovative Educators, Skolenetværket, Office365 netværket og afholder desuden workshops i Sway, OneNote og Teams samt Intune. Kontakt mig, hvis du vil vide mere om hvordan din kommune eller skole kommer videre i der kreative, innovative og digitale spor.

 

 

 

Henrik Bang-Andersen

Kundeansvarlig for videregående uddannelsesinstitutioner  

Henrik er hos Microsoft ansvarlig for de videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. Han rådgiver kunder om hvorledes IT kan understøtte forretningsmæssige prioriteter ligesom han har fokus på den digitale transformation. Han beskæftiger sig desuden mere specifikt med bl.a. Azure & EMS og kan også kontaktes hvis du vil videre mere om cloud-, mobility- og security-løsninger.  

 

 

 

Signe rundSigne Aadal Schrøder

Understøtte Microsoft Partneres salg til Uddannelsessegmentet

Fokuserer på at vejlede og hjælpe Microsoft partnere og kunder i forbindelse med salg i Uddannelsessegmentet. Kontakt mig hvis I har brug vejledning i forbindelse med en ny/gentegning af en uddannelseslicenskontrakt eller har brug en Microsoft Partner Kontakt.

 

 

 

 

Erik rundErik Carter

Implementering og adoption af Office 365

Arbejder med kommunikation, salg og adoption af Office 365 i uddannelsessektoren. Fokuserer på brugen af digitale redskaber i lærerens og elevens hverdag. Skriv til mig hvis du vil vide mere om hvordan din skole kommer i gang med Office 365 på hverdagsplan!

 

 

 

Frederikke Haugaard Petersen

Arrangementer og Marketing

Jeg har ansvaret for alle arrangementer som uddannelsesteamet afholder og hjælper derfor også partnere med komme bredere ud i landet. Skriv til mig hvis du vil vide mere om hvad Microsofts uddannelsesteam har gang i sjove og informative arrangementer!

 

 

Skip to main content