Om os


Morten Ovesen

Digital kreativitet & kompetenceudvikling

Jeg holder af det 21. århundredes kompetencer og er i den sammenhæng vært for flere forskellige netværk, fx Microsoft Innovative Educators, Skolenetværket, Office365 netværket og afholder desuden workshops i Sway, OneNote, OfficeMix og Skype for Business.Kontakt mig, hvis du vil vide mere om hvordan din kommune eller skole kommer videre i der kreative, innovative og digitale spor.

 

 

 

Henrik Bang-Andersen

Kundeansvarlig for videregående uddannelsesinstitutioner  

Henrik er hos Microsoft ansvarlig for de videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark. Han rådgiver kunder om hvorledes IT kan understøtte forretningsmæssige prioriteter ligesom han har fokus på den digitale transformation. Han beskæftiger sig desuden mere specifikt med bl.a. Azure & EMS og kan også kontaktes hvis du vil videre mere om cloud-, mobility- og security-løsninger.  

 

 

 

Kresten Thorndahl

Salg til privat- og friskoler

Jeg arbejder tæt sammen med vores partnere for at nå ud til alle uddannelsesinstitutioner i Danmark. Derudover er jeg ansvarlig for salg til privat- og friskoler. Skriv til mig hvis du vil vide mere om de muligheder vi kan tilbyde din skole eller hvis din privat- eller friskole vil være med i vores tekniske netværk!

 

 

 

Julich Wiberg

Forretningsudvikling med Microsoft Partnere

Jeg har ansvaret for at støtte Partnere, som leverer IT-løsninger til den danske uddannelsessektor. Det er min ambition, at vi sammen udvikler nye løsninger og tjenester til sektoren. Det kan være til eleverne, lærerne eller administrationen. Kontakt mig, hvis du vil drøfte nye ideer der kan udvikle din virksomhed og bidrage til at levere nye værdifulde løsninger til uddannelsessektoren.

 

 

 

Signe rundSigne Aadal

Rådgivning omkring uddannelseslicenser

Arbejder med licenser til uddannelsesmarkedet. Fokuserer på at hjælpe og vejlede mange licens muligheder. Skriv til mig hvis du har spørgsmål omkring uddannelseslicenser/uddannelses-licensprogrammer.

 

 

 

 

Erik rundErik Carter

Implementering og adoption af Office 365

Arbejder med kommunikation, salg og adoption af Office 365 i uddannelsessektoren. Fokuserer på brugen af digitale redskaber i lærerens og elevens hverdag. Skriv til mig hvis du vil vide mere om hvordan din skole kommer i gang med Office 365 på hverdagsplan!

 

 

 

 

Skip to main content