Færre platforme og bedre overblik med Teams


Vi er rigtig stolte af vores platform for samarbejde og kommunikation, Teams. Jeg kalder personligt selv Teams det digitale værksted i en skolehverdag. Det er her, undervisere og elever skaber materiale, deler og bruger alle de mange værktøjer, der hænger rundt på væggene i Teams-værkstedet.

De kan lave Word-dokumenter, dele dem og chatte på Skype om indholdet, alt sammen inden for rammerne af Teams. Ledere kan planlægge opgaver via Planner, og lærere kan rette opgaver via det indbyggede opgavemodul i hverdagen og følge med i elevernes arbejde direkte i OneNote Klassenotesbog. Det hele er samlet, og det giver et utroligt overblik når man er fortrolig med Teams. Selv vigtige hjemmesider kan bygges ind i Teams, så deres fulde funktionalitet og indhold kan tilgås - uden at skulle rode rundt ude på nettet.

Det væsentlige er, at Teams er åben for, at store tech-virksomheder såsom Adobe, SurveyMonkey og andre bygger integrationer til Teams som kan bruges direkte inden for Teams. Det betyder, at alle skolens værktøjer på sigt kan bruges fra ét system, og den udvikling vil komme brugerne til rigtig stor gavn - og lette hverdagen betydeligt.

EasyIQ bygger integration til Teams

Microsofts danske partnervirksomhed EasyIQ har udviklet en app-integration til Teams, så meget af det vigtige arbejde som foregår i EasyIQ's værktøjer nu kan tilgås direkte via Teams.

EasyIQ har gjort indholdet fra deres læringsplatform tilgængeligt direkte i Teams. Det letter arbejdsgangen for både lærere og elever – for rigtig mange brugere er Office 365 blevet et centralt omdrejningspunkt for deres dagligdag. – det er her man logger først logger på, hvad enten om det er samarbejde med en kollega eller arbejdet på klassen. Derfor er det naturligt, at indholdet fra læringsplatformen også findes her i stedet for brugerne skal forholde sig til endnu en platform.

App med indstillingsmuligheder – som du kan se i videoen nederst, så bestemmer underviserne selv, hvilket indhold de vil gøre tilgængeligt. Det letter hverdagen, at man som underviser fleksibelt kan vælge, hvad man vil tilgå hvornår.

Se hvordan EasyIQ-fanen oprettes nedenfor og læs mere her.

Kom til event den 4. september i Kolding og hør om nyt i Office 365 og hør EasyIQ fortælle mere om integrationen til Teams. Klik her.

Se vores gratis kursus i Teams her.


Comments (0)

Skip to main content