ultra:bit i Microsoft Innovative Educator netværket


Et nyt spændende undervisningsår er skudt i gang og Microsoft byder endnu en gang "gamle" og nye Microsoft Innovative Educators ind til workshops og netværk. Så har du lyst til at blive en del af et FEDT netværk hvor man får lov til at samle og dele inspiration - så er dette noget for dig! 🙂

Årets første event vil have fokus på ultra:bit og teknologiforståelse. Og det er ikke kun for 4. klasserne, men for alle der vil i gang med Vi åbner lidt op for vores samarbejde med DR og har inviteret Katrine Holst fra DR med til eventet. Vi vil meget gerne hjælpe jer i gang med ultra:bits. Vi har både Katja Borregaard fra vores eget team og Mads Ostermann, uddannelseschef hos Hippomini til at stå for workshoppen og vi håber meget at I har lyst til at komme og lege med 🙂 Både Katja og Mads har været med til at producerer undervisningsmateriale for DR i ultra:bit regi.

HUSK egen pc, mus og evt egne micro:bits!

Tilmelding er GRATIS og du må MEGET gerne tage en kollega med!

Eventet i Lyngby den 3. oktober kl 17-21 - tilmelding her....

Eventet i Esbjerg den 4. oktober kl 17-21 - tilmelding her... AFLYST

Comments (0)

Skip to main content