Gør næste skoleår digitalt sammen med os!


Hvordan kommer man i gang med de mange spændende digitale værktøjer, der tilbydes i Office 365? Det er ikke nemt, og vi ved at mange skoler og uddannelsesinstitutioner rundt om i landet kæmper med at få gang i de digitale hjul.

Ved ledelsen tilstrækkeligt om de muligheder, der fx findes i Office 365? Er lærerene klædt på til at følge elevernes faglige udvikling tættere og skabe et spændende digitalt læringsmiljø? Har I sat nok indsatser i gang til at sikre, at elevernes kundskaber på den digitale front er høje nok?

Hvis din ambition er, at I skal længere i det nye skoleår - så står jeg fortsat til rådighed som læringskonsulent, så I helt gratis kan få rådgivning og kurser til jeres undervisere og ledelse.

Der er tale om et samarbejde, hvor både skolen og Microsoft afstemmer, hvordan det bedst faciliteres. Vi vil gøre vores bedste for at få jer godt i gang med vores værktøjer.

Du kan orientere dig om inspiration og muligheder på vores side for undervisningssektoren - opret også gerne en bruger på siden!

Læs guiden nedenfor eller via dette link. Hvis du ser guiden nedenfor, kan det anbefales at gøre Sway'en til fuld skærm via udvidelsesknappen i højre side.


Comments (0)

Skip to main content