Reclaim the future classroom


Som en konstant ledestjerne for det arbejde vi laver i det danske uddannelsesteam, er relevans. Vi vil være relevante for vore kunder og vores samarbejdspartner. Vi vil være Partners In Learning.

Derfor er det med glæde, at jeg kan løfte sløret for vores samarbejde med Københavns Professionshøjskole, KP (tidligere UCC). Vi starter et projekt, som kalder "Reclaim the future classroom". Det tager udgangspunkt i at både vi og KP kan tilbyde undervisning, workshops og læring der rammer det, som bliver vi regner med bliver efterspurgt i fremtiden. Både i erhvervslivet og i livet generelt. Det handler om at kunne bruge sine evner og kompetencer i samskabende, innovative, kreative og komplekse situationer. Have empati og kritisk sans - blandt meget andet.
Den 18. juni holder vi kick-off på Campus Carlsberg. Vi har et stærkt program og vi håber meget du har lyst og mulighed for at komme forbi og blive inspireret. Læs mere og tilmeld dig her…

Skip to main content