Vil du gerne realisere dit digitale potentiale?


I Microsoft vil vi gerne hjælpe vores kunder med at lykkes med jeres kerneforretning - undervisningen og læringen.

Derfor er det glædeligt for mig at kunne præsenterer forskellige arrangementer, hvor noget af dette kan erhverves her hos Microsoft. Så listen over fede events som er planlagt de kommende måneder.

 

 

  • Vi fortsætter vores træninger i Minecraft de kommende måneder, hold øje med bloggen og andre sociale medier, så kan I tilmelde jer gratis.
  • Vi starter vores OnsdagsSessioner op igen - første gang er 11.04. tilmelding lige her… Kom og bliv klædt på til, hvordan Office365 skal bruges i undervisningen. Specifikt OneNote, Sway, Forms og Teams.
  • Den 16.5. holder vi Office365 roundtable i Viborg og den 18.5. hos os selv i Lyngby. Vi har inviteret kommuner til at dele ud af deres erfaringer med Office365. Det er hhv Varde og Rudersdal, der kommer og videndeler. Vi giver slevfølgelig også et kig ind i maskinrummet og hvad der kommer i fremtiden. Dette event er tænkt som en grundskoleevent og med fokus på netværk og videndeling. Vi glæder os til at se jer. Tilmeldingslink kommer her på siden meget snart!
Comments (0)

Skip to main content