Armene kan næsten ikke komme ned igen…


Leder

Af Morten Ovesen

Jesper Balslev og Ole Sejer Iversen drøftede for nogle uger siden på DR2 Deadline Balslev bog, "Kritik af den digitale fornuft - i uddannelse" Og selvom jeg ikke er helt enig i, at kritikken skal rettes på indkøbet af devices eller portaler - så er der noget at komme efter i den dialog som Balslev og Iversen udfoldede. Nemlig, at kompetenceudviklingen af lærerne, nytænkningen mod det 21. århunderedes kompetencer i skolen og fokus på kreativitet, innovation og samskabelse ikke er blevet prioriteret tilstrækkeligt. Det er i al ydmyghed det, som vi i Microsoft gør os store anstrengelser for hjælpe jer med ude på skoler, uddannelsesinstitutioner og i kommuner. Derfor giver det også god mening, at læse videre på bloggen om, hvilke arrangementer der er planlagt de næste måneder.

Vi er her, for at sikre os, at I bliver en succes med det I har købt hos os!

Vi er landet på benene efter en hektisk og spændende Danmarks Læringsfestival. Vi stod på stand 13 sammen med ATEA og hele Minecraft setuppet og selvom 13 kan være et ulykkestal for mange, så var det ikke tilfældet for os. Vi talte med rigtigt mange af jer og havde gode dialoger med jer om Minecraft: Education Edition, licenser og læringsmuligheder. Vi spørger os altid om, hvorvidt det giver mening at være på Læringsfestivalen og igen må vi konstatere at det giver kæmpe mening. Så tak for det! Husk at finde de relevante danske undervisningsforløb og verdner her: https://education.microsoft.com/Story/Lesson?token=76tOV Find flere ved at søge på BLOKBY.

Og lige så meget vores nyeste update med kemi direkte i Minecraft Education Edition her: https://education.minecraft.net/chemistry

Jeg håber også I havde lejlighed til at besøge bussen hos HippoMini, hvor vi havde teamet op med dem til et fedt

Makerspace setup med vores virkelig seje Surface Studio - den bedste pc til FabLab produktion!

 

Comments (0)

Skip to main content