Har din skole en mediepatrulje?


Mange skoler har fået øjnene op for, at elever ofte er en kæmpe ressource til at implementere nye digitale værktøjer. De lærer hurtigt, er gode til at formidle til deres kammerater og kan være en daglig støtte for lærerne.

Men hvordan sætter man elevernes kompetencer i spil på en mere struktureret måde?

Et eksempel er Rødovre Kommune, der arbejder målrettet med mediepatruljer. Hvis du træder ind i et klasseværelse på Nyager Skole i Rødovre, er der en chance for at du støder ind i skolens mediepatrulje. Det er elever, der hjælper andre elever i gang med it-værktøjer som fx OneNote eller Office 365-portalen. Det er lærer og it-vejleder Pernille Reenberg, som understøtter mediepatruljen og får sat dem i spil.

Læs om arbejdet med mediepatruljer i Rødovre Kommune på Microsofts portal for undervisere og bliv inspireret til selv at arbejde med mediepatruljer!


Comments (0)

Skip to main content