On-Demand Webinar: Har du styr på dit miljø inden Persondataforordningen?


OBS: Vi anbefaler at du inden deltagelse på dette webinar allerede kender til GDPR og de krav der stilles til jer. Dette webinar har et konkret fokus, så vi kommer ikke ind på de større linjer. For mere information kan du finde her: Aka.ms/microsoftedudk 

Det kan også ses efterfg on-demand - blot tilmeld dig og få linket i din indbakke.

Oversigt over samtlige GDPR relaterede webinarer på dansk omkring persondataforordningen og relation til Microsoft software: https://info.microsoft.com/WE-SCRTY-CATALOG-FY18-09Sep-31-securityCLE-MCW0001535_CatalogDisplayPage.html

Lyt med når en af de tre Microsoft GDPR Security partnere tager dig igennem konkrete tiltag til GDPR. 

Webinaret handler om den kommende forordning i et praktisk perspektiv. Der er blevet snakket rigtig meget om den emnet i det forgangene år og alligevel hører vi at der behov for input på helt konkrete tiltag for at imødekomme den kommende forordning. Timengo, som er en af de danske Microsoft GDPR security partnere, kommer og fortæller hvorledes organisationer, som bla. benytter Microsoft cloud, kan implementere konkrete sikkerheds- og compliance politikker/processer/løsninger, for at imødekommende GDPR og den i forbindelse også kommer ind på emner såsom Data Discovery og Shadow IT. 

Timeld dig og få linket direkte i din indbakke med det samme: aka.ms/klartilgdpr

Agenda:

15 min fokus på Microsoft løsninger til GDPR

30 min gennemgang af konceptet "GDPR Assesments" med Timengo

15 min med spørgsmål og svar

 

Anden inspiration

Derudover kan du kigge på generelle webinarer omkring sikkerhedsfunktioner og GDPR fokuserede gennemgange her

aka.ms/dkgdpr  

aka.ms/dksecurity

 

 

Comments (0)

Skip to main content