Leder, februar 2018


Tilbage fra BETT 2018

Det danske uddannelsesteam var værter for flere events under BETT ugen og vi havde fokus på ledelse og visioner, på nyheder inden for Office 365 og OneNote og ikke mindst på Minecraft og hvordan man kan bruge det i undervisningen. Til det sidste havde vi Stephen Reid fra Immersive Minds  til at give sit take på hvordan man leger problemløsning ind med Minecraft Education Edition. Vi mødte mange af vores kunder og partnere på BETT og som altid havde vi gjort os umage med at sætte relevante agendaer sammen og at dømme ud fra det store fremmøde til events og skoletur, så har vi haft held til at ramme rigtigt. Tak for tilliden!

På Microsofts store stand på selve BETT messen var der fokus på at kreere, måle og designe ting samt slevfølgelig Mixed Reality for Windows 10. Vi havde kunder ude og prøve at bygge robothænder, seismografer og LEGO modeller. Alt sammen for at kunne bygge og forstå samt måle på konstruktioner. Man kan komme i gang med at det I så på standen via Hacking STEM siden. Det er plug and play med lektionsplaner, materialeliste og videoer.

Danmarks Læringsfestival 2018

Vi kommer igen i år på DKLF den 6. og 7. marts og vil have en stand 13 med fuld fokus på Minecraft: Education Edition. EDU-teamet vil stå der sammen med André Chercka og man kan komme og se spillet og få en snak om hvorfor, Minecraft egentlig er en god katalysator for kreativitet, samarbejde og samskabelse. Kom og mød os og husk, at du GRATIS kan få et års licenser til Minecraft: Education Edition for hvert Windows 10 device din kommune eller skole har købt inden 31.1.2018. Læs mere og indløs dine GRATIS licenser ved at følge denne korte opskrift:

  1. Gå til Microsoft Store for Education
  2. Under benefits, klikker du på ”Submit a device purchase”
  3. Her skal du indtaste oplysninger om købet og så skal der uploades et ”Proof of Purchase”. Det er jeres faktura. Vi skal bare kunne se at det rigtige antal devices er købt.
  4. Når det er godkendt, så kan du se licenserne i jeres Microsoft Store for Education eller jeres VL oversigt

 

Hvis du har udfordringer med Proof of Purchase, skal du ikke tøve med at ringe eller skrive til os, så vi kan sørge for at det kommer igennem.

 

Hav en god februar måned - klik ind på bloggen og læs mere om fx Intune for Education og Windows 10 S.

Comments (0)

Skip to main content