Afholdt: Danmarks Læringsfestival 2018


Traditionen tro kommer Microsoft på Danmarks Læringsfestival. Vi kommer med en stand, hvor der er fuld fokus på Minecraft: Education Edition, vi har taget hele teamet med og derudover André Chercka, Minecraft Mentor og moderator på Facebook gruppen "Minecraft i undervisningen". Her finder du over 400 entusiastiske Minecraft skolefolk og råd og vejledning i bedste netværksstil. Du finder også undervisningsmaterialer og verdener til Minecraft på https://education.minecraft.net/ under Class Ressources. Alt er gratis og lige til at gå til.

ATEA vil have konsulenter på standen, således at I kan tale licenser og priser med dem

Hvis du vil prøve Minecraft: Education EQdition gratis, så læs mere her...

I år har vi også slået os sammen med HippoMini og er repræsenteret på deres stand med en stor vifte af Surface produkter. Lige fra 84" Surface Hub over Laptop, Book og Pro. Kom og prøv dem og tal med os om kompetenceudvikling på Windows 10 og Office 365 samt alt det kreative, innovative og Hacking STEM samt makecode.com på deres stand.

Vi glæder os til at se jer og tale uddannelse, kreativitet og tech med jer 🙂

 

Skip to main content