Windows 10 S – Optimeret, stabilt og sikkert


Nu har vi snart haft Windows 10 S i noget tid, men jeg tror, at der kunne være mulighed for en opfrisker på, hvad det egentlig er vi har brygget sammen. For når man kigger lidt mere indgående på det her nye styresystem, så er det i grunden ret smart (hvis jeg selv skal sige det 😊).

Det vigtigste for mig at slå fast er:

  • Ikke flere langsomme Windows maskiner
  • Ikke flere problemer med forskellige versioner af software
  • En skræddersyet version af Windows 10 – til gavn for bruger og administration
  • Fuld fleksibilitet til at gøre hvad du vil! Det er IKKE Windows RT (hvis du kan huske sådan én), du kan nemlig nu på alle tidspunkter opgradere til en fuld Windows 10 Pro Education

Windows 10 S er jeres mulighed for at levere maskiner, der har det primære formål at skulle fungere som et læringsværktøj til skolebrug, men der er stadig rig mulighed for, at eleverne kan lege og udfolde sig kreativt.

Windows 10 S er jeres mulighed for at kunne sikre en stabil og sikker oplevelse i hele maskinens levetid, hvor eleverne kan benytte alle apps og browser extensions som findes i Microsoft Store.

Windows 10 S er jeres mulighed for at tilbyde en fleksibel platform til understøttelse af STEM og 21st Century Learning Skills med de nyeste samarbejdsværktøjer med Office 365, Minecraft Education Edition, samt en lang række af vores partneres løsninger.

Som det sidste er det en fornøjelse at kunne fortælle at administrationen af Windows 10 S (og Windows 10 Pro Education) er gjort hurtig, overskuelig og nem med Intune for Education. Bygget på vores store løsning Intune, som bliver benyttet af nogle af verdens største virksomheder, der har vi lavet en simplificeret udgave, med uddannelsesspecifikke løsninger. Dette kunne være automatisk opsætning af delte maskiner eller 1:1 maskiner og dyb integration til Microsoft Store for Education, samt Office 365 Education. Til sidst kan det siges at når det er bygget på Intune, så understøtter dette selvfølgelig også administration af Android, iOS og MacOS.

Det tror jeg var alt fra mig om Windows 10 S. Hvis det har interesse, så giv mig endelig et kald på +45 29 22 97 85 eller skriv til t-krthor@microsoft.com. Så kan vi snakke om hvordan i kan teste det af på jeres skole eller i jeres kommune.

For at læse mere om Intune for Education da se mit indlæg her: https://blogs.technet.microsoft.com/dk_uddannelse/2018/02/08/fa-en-samlet-enhedsadministration-med-intune-for-education/

For at høre mere om Office 365 Education, Minecraft: Education Edition eller Teams for Education, da kontakt Morten Ovesen på moovesen@microsoft.com.

Glæder mig til at høre fra jer!

Kresten Thorndahl
Teknisk Specialist
Microsoft in Education


Comments (0)

Skip to main content