Løft det digitale kompetenceniveau i 2018!


Så er det nye år over os! Årsskiftet er altid en tid, hvor man gør status, tænker i nye baner og hvad man kan gøre bedre i fremtiden. På den private front kan du sikkert tale med om at ville motionere mere, spise sundere og blive et mere harmonisk menneske.

På den professionelle front ville det være oplagt at tage pulsen på det digitale kompetenceniveau hos skolens personale. Gøre bordet op, og vurdere om I er der hvor I gerne vil være.

Ved ledelsen tilstrækkeligt om de muligheder, der fx findes i Office 365? Er lærerene klædt på til at følge elevernes faglige udvikling tættere og skabe et spændende digitalt læringsmiljø? Har I sat nok indsatser i gang til at sikre, at elevernes kundskaber på den digitale front er høje nok?

Hvis din ambition er, at I skal længere i det nye år - så står jeg fortsat til rådighed som læringskonsulent, så I helt gratis kan få rådgivning og kurser til jeres undervisere og ledelse.

Hvis du gerne vil vide mere om muligheden for gratis kurser og rådgivning, kig på dette kursuskatalog.

Hvis du gerne vil i gang med gratis digitale kurser for lærere, kan du læse alt om det på www.aka.ms/blivMIE - så kan du blive Microsoft Innovative Educator og blive en haj til de spændende værktøjer.

Jeg kan som altid kontaktes på a-ercart@microsoft.com.

Rigtig godt nytår!


Comments (0)

Skip to main content