Konsistent undervisning på fælles platform – Windows 10 Student use Benefit


I klasseværelset i dag finder du mange forskellige styresystemer, både de nyere og dem af ældre dato, dette kan til tider godt være en udfordring. Fortvivl ej, dette vil Microsoft og vores samarbejdspartner Kivuto gerne hjælpe med at komme til livs!

 

Det forholder sig sådan, at hvis din institutions administration har Windows på deres licensaftale med Microsoft, har I mulighed for at tilbyde Windows 10 for Education til eleverne uden ekstra omkostninger.

 

Udover at I får en fælles og kendt platform, hvilket giver mulighed for en mere dynamisk undervisning, sørger i også for at sikre jeres elever bedst muligt. Windows 10 for Education er det mest sikre operative system for elever/studerende, og ved at højne sikkerheden for eleven sikrer man derigennem også skolen. Windows 10 er et system som løbende bliver opdateret, hvorfor eleverne altid er sikret de nyeste opdateringer, bl.a. den kommende store opdatering Windows 10 Fall Creators Update, som udkommer d. 17. oktober. Ydermere er integrationen mellem Office 365 og Windows bedre nogensinde før.

Du kan læse mere om Windows 10 for Education på dette link: https://www.microsoft.com/en-us/WindowsForBusiness/industry-education

 

Processen for at tilbyde dette til eleverne er, at administrationen opretter en portal i Kivutos system via følgende link: http://kivuto.com/windows-10-student-use-benefit/ . Når portalen er oprettet vil der være en platform tilgængelig for eleverne, hvor de fx med deres Office 365 konto kan lave en enkelt registrering og herefter frit afbenytte deres nye udgave af Windows.

 

Jeg håber I vil overveje dette fede tilbud til jeres elever og studerende 😊

 

Har du nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at skrive til mig på t-frhaug@microsoft.com eller ringe på +46 29 22 97 94, så forklarer jeg gerne konceptet og processen.


Comments (0)

Skip to main content