Invitation til Hack the Classroom online event fra USA – Lørdag 14. oktober kl 17-19 dansk tid


”Hack the Classroom” er en spændende, gratis, online og live event designet til, at vise dig effektive måder, at indarbejde teknologi ind i dit klasseværelse og dermed tænde op for nye ideer hos elever og lærere.

Denne gang, vil vi være live fra Microsoft Corporates hovedkvarter i Redmond, USA, for at bringe dig viden om de nyeste værktøjer til at undervise dine elever og gøre dem klar til at være en del af verden af i morgen!
Ved at deltage i ”Hack the Classroom” online event, vil du kunne:
  • Høre Alan November live fra Boston, MA, når han deler sin erfaring i at støtte studerende i at blive problem designere, og hvorfor det er en kritisk færdighed, til at de kan udnytte deres fantasi og nysgerrighed.  At skabe rammerne for udvikling og undersøgelse af ”rodede” problemstillinger, kan være et springbræt for de studerende til at lære at designe mere og mere komplekse og kreative løsninger på problemer.
  • Tage et kig ind i Tammy Dunbars teknologisk inficerede klasseværelse i Manteca Unified School District. Oplev, hvordan teknologi engagerer hendes studerende og ruster dem til at opfylde høje standarder.  Tammy vil dele hendes top 5 værktøjer til støtte op om kreativitet og nysgerrighed for de studerende.
  • Lære hvordan kurser i Microsofts pædagogiske Fællesskab (Microsoft Educator Community) kan forberede dig til at indarbejde rige STEM lektioner i klasseværelset, uanset om du er en grundskolelærer eller underviser på videregående uddannelser, og se resultaterne i aktion med en skole i England.
  • Se hvordan studerende på Renton Prep bruger de nye video funktioner i Photo App til kreativt at dele deres læring
  • Se innovative ”Class Hacks” fra MIE eksperter rundt om i verden (MIE=Microsoft innovative Undervisere).
  • Modtage en HTC deltager badge og modtage 500 point på vores pædagogiske fællesskab. Når du har optjent 1.000 point, bliver du en certificeret Microsoft Innovative Underviser!
Dette online event har Anthony Salcito, VP Education Sector, Microsoft, som vært og vi opfordrer dig til at komme med spørgsmål undervejs,da skriftlig Q&A er vævet ind i hele begivenheden!
Læs mere om vores meget roste oplægsholdere her!
Vi ser frem til at møde jer online den 14. oktober!

 

TILMELD DIG HER: Online Event aka.ms/hacktheclassroom  

 

TIDSPUNKT: Lørdag den 14. oktober kl 17-19 dansk tid.

 

I mellemtiden er du velkommen til at benytte Twitter kanalen @MicrosoftEDU og del dine tanker ved hjælp af #HackTheClassroom !
Venlig hilsen
Dit Microsoft Uddannelsesteam
https://aka.ms/dkEDUevents (link til danske events)
Comments (0)

Skip to main content