Afholdt: Det 21. århundredes kompetencer – hvorfor og hvordan?


For tredje gang samler UCC/CFU og Microsoft skolefolk til en konference om det 21. århundredes kompetencer. Denne gang er fokus på hvorfor og hvordan fremtidens kompetencer sættes i spil og det er som altid krydret med erfaringer fra virkeligheden. Vi får politikere, virksomhedsledere, offentlige ledere og undervisere forbi konferencen for at give deres vision for, hvordan vi lykkes med at få de bedste og lykkeligste mennesker ud af vores uddannelsessystem.

Afholdt: Tilmelding er nu ÅBEN - tilmeld dig her...

Vi er denne gang så heldige at have tidligere undervisningsminister Christine Antorini, direktør for UCC, Tove Hvid og direktør for Microsoft Danmark, Marianne Dahl Steensen i et debatpanel. Vi ser frem til dialogen og håber det kan bidrage til en konstruktiv start på dagen for alle.

Efter den indledende debat byder vi som vanligt på et mix at keynotes og relevante praksis erfaringer. Der bliver mulighed for at møde en børne- og ungedirektør med 21st CLD på programmet for en hel kommune, en udviklingskonsulent med et nyt fag for hele kommunen, en underviser med fokus på samskabelse og arkitektur i Minecraft, læreruddannere med fokus på Hacking STEM og meget mere.

Emnet om fremtidens kompetencer har vel næppe været mere relevant end lige nu og nye fag ser dagens lys i både folkeskolen og i ungdomsuddannelserne. Folkeskolereformen er ved at finde sine fødder efter en lang periode med nye tiltag og retninger.

Til denne konference vil vi løfte blikket og samtidig have det stift rettet mod konkrete eksempler på der 21. århundredes kompetencer.

I pauserne vil der være mulighed for at tale med skoler og kommuner, der arbejder målrettet med 21st CLD og digital kreativitet og innovation. Ligeledes vil leverandører til uddannelsessektoren præsentere relevante produkter, der kan understøtte digital kreativitet og kollaboration.

Vi håber, at alle der deltager kommer hjem med løftet sind og konkrete "go-dos" til inspiration mandag morgen i regnvejr.

 

Skip to main content