Afholdt: C.R.A.F.T. workshop i Kolding 11.12. 14-17


Så er det Koldings tur til at være vært for en workshop med fokus på C.R.A.F.T.

Microsoft byder indenfor til GRATIS workshop den 11.12., kl 14-17, direkte rettet mod at gøre dig klar til at tage dine elever og kollegaer til finalen ved C.R.A.F.T. som afholdes på Danmarks Læringsfestival 2018. (Kun lærere/konsulenter er inviteret til dette event) Vi har de bedste instruktører klar til jer og vi lover at I kommer ud af dagen med idéer og færdige koncepter at gå videre med, hjemme på skolen. De to workshops bliver udbudt i samarbejde med STIL og Autens. STIL stiller også en masse gode materialer til rådighed på deres hjemmesiden http://www.emu.dk/modul/craft-dm-i-digitale-skills

 

 

Tilmelding foregår her til Kolding 11.12...

Tilmelding til Lyngby 30.10. kan gøres her...

Der vil være fokus på det 21. århundredes kompetencer, samskabelse, TECH og at få projektet til at flyve når du kommer hjem på skolen.

Instruktør på workshoppen er Mette Hauch, Autens: Hun fortæller om planen for eftermiddagen:

"Vi, eleveksperterne Emma Bock og Ida Raben samt mig selv, vil med erfaringer fra de tidligere års CRAFT-konkurrencer sætte jer ind i sætte rammen for dette års konkurrence og gennemgå kriterierne. Der vil være tid til at få ideer til konkrete forløb og arbejde med disse. Så kom og find på, spar og del!"

Program:

  • Hvad er CRAFT og erfaringer fra de sidste par år. Vi kigger på vurderingskriterierne.
  • Arbejde med egne forløb og få gode idéer til at komme videre
  • Fælles gennemgang og sparring på det videre arbejde på egne skoler eller kommuner
Comments (0)

Skip to main content