Office 365 netværk øst og vest – GRATIS


Microsoft byder velkommen til årets første Office 365 netværksmøder. Det er gratis og vi starter i Århus den 2.11. og den 3.11. er vi så i Lyngby.

TILMELD dig her til Århus...

TILMELD dig her til Lyngby...

Det er med stor glæde at vi åbner dørene denne gang, for der sker virkelig meget på vores platform lige nu. Vi tager som altid et blik på det der lige er kommet og det som er på vej i Office 365. Vi har også denne gang et pædagogisk spor og et teknisk spor. Og I kan forvente at talerne tager udgangspunkt i praksis og hverdagen.

Pædagogisk spor: Vi dykker ned i praksis og skal høre fra tre skoler om deres hverdag med Office 365. Der er fokus på Teams for Education, Hacking STEM med Excel og STEM i regi af pen og makerspaces.

Alle talerne på dette spor har fokus på relevans i en pædagogisk hverdag for undervisere. Derfor kommer man hjem med værktøjer til at gøre sin hverdag på jobbet mere STEM og med mere fokus på moderne samarbejde.

Tekniker spor: På vores tekniske spor tager vi fat i en gennemgang af administrationspanelet i Office 365, hvordan sikre man fx at dokumenter ikke forsvinder, når medarbejdere stopper? Og hvad er Legal Hold?

EasyIQ fortæller om den tekniske integration mellem deres platform og Teams for Education og Peter Lunding Smith fra ProActive tager os gennem processen med at sikre data i forhold til GDPR (EU's persondataforordning) . Ingen events uden fokus på sikkerhed og compliance.

Vi glæder os meget til at se jer alle sammen igen og skulle I have spørgsmål, så er I velkomne til at kontakte mig.

Comments (1)

  1. Isto parte de escrita fornece clara ideia em
    apoio do o novo pessoas de blogging, que realmente como fazer
    blogging .

Skip to main content