Windows 10 Fall Creators Update kommer til oktober


Terry Myerson announces the release of the Windows 10 Fall Creators Update


Vi har nu i over et halvt år snakket om den nye Windows 10 Fall Creators Update. Nu har vi sat en dato på hvornår denne gratis opdatering bliver frigivet til Windows 10 brugere. Den 17. oktober og de efterfølgende dage vil opdateringen komme frem på alle Windows 10 maskiner.

 

Windows 10 Fall Creators Update er som sagt en gratis opdatering til alle Windows 10-brugere, og én af de største nyheder er Windows Mixed Reality. Gennem Windows 10 og de nye Mixed Reality-headsets udviklet af Lenovo, Acer, HP, Dell og Asus bliver det muligt at prøve kræfter med holografisk computing hjemmefra dagligstuen eller i klasseværelset.

 

Windows Mixed Reality

Alle Windows 10-brugere får nu mulighed for spændende Mixed Reality-oplevelser med introduktionen af Windows Mixed Reality. Integrationen af den fysiske og digitale verden bliver en fast del af Windows-platformen fremover, og i samarbejde med Acer, ASUS, Dell, HP og Lenovo kan den nye feature opleves gennem en række af nye headsets.

 

Windows Mixed Reality kan også benyttes uden headset gennem Mixed Reality Viewer, hvor du fra din pc kan se og arbejde med 3D-objekter i det nye Paint 3D.

 

Læs mere her

 

Tegn ved hjælp af kunstig intelligens

Nye forbedringer til Windows Inking giver dig nu mulighed for at skrive direkte i PDF-filer. Det gør det nemmere og hurtigere at kommentere og dele filer med andre. Derudover benytter featuren Smart Ink kunstig intelligens til at hjælpe dig med fx at tegne og samle forskellige streger i et strømlinet udtryk.

 

Nye sikkerhedsopdateringer

Fall Creators Update bringer også sikkerhedsforbedringer til Windows 10. Ved hjælp af cloud intelligence beskytter Windows Defender nu endnu bedre mod ransomware, og Windows 10 S, der blev introduceret i maj sidste år, er designet specielt med henblik på både enkelthed og sikkerhed.

 

Vi glæder os meget til at kunne vise jer de nye features! Hvis du har spørgsmål så kontakt Kresten Thorndahl på t-krthor@microsoft.com eller din foretrukne Microsoft-partner


Comments (0)

Skip to main content