Gratis events hos Microsoft – must go to…


Så er vi tilbage efter en fantastisk ferie og vi er klar med en masse fede og gratis events. I kan tilmelde jer alle arrangementerne via links nedenfor og det bliver som altid super godt. Emnerne er bl.a. grafisk facilitering, STEM projekter i skolen - hvordan? og intro til Sway i de videregående uddannelser. Der vil selvfølgelig være en intro til de nye features i Office 365 - specielt med fokus på Teams for Education OG... mad og drikke og gode mennesker at netværke med!

Hold øje med bloggen for flere events i de kommende uger og så glæder vi os til at se jer alle sammen til konferencer, netværksmøder, træninger og workshops.

 

 

 

Listen over events er her:

  • 22. august – Microsoft Innovative Educator event hos Microsoft i Lyngby for grundskoler kl 17.00-21.00. Tilmelding er her og følg som altid med i agenda i vores fælles OneNote 😊
  • 23. august – Microsoft Innovative Educator event for ungdomsuddannelser og videregående uddannelser i Herning kl 10.00-15.00. Du kan tilmelde dig her… og se agenda her i OneNote
  • (UDSKUDT ) 23. august – Microsoft Innovative Educator event i Billund for grundskoler kl 17.00-21.00.
  • Den 19.9. og den 3.10. holder vi endnu en omgang dybdegående træning i Office i et uddannelsesperspektiv. Vi trænede sidste år 160 lærere og konsulenter og det var en kæmpe succes. Vi afholder de to gange fire timers træning hos Microsoft i Lyngby og begge dage er kl 17.00-21.00. Der vil være med og drikke og fokus på OneNote, Teams for Education, Sway og Forms. Tilmelding foregår lige her… Vær opmærksom på, at I skal tilmelde jer begge dage, workshop dag 1 og 2 😊

Som en lille teaser, så holder vi sammen med UCC den fjerde konference om det 21. århundredes kompetencer den 29.11. Vi vender selvfølgelig tilbage via bloggen med meget mere om denne konference…

Comments (0)

Skip to main content