Giv jeres elever og lærere rabat på Microsoft produkter!


Hej alle!

Vi vil rigtig gerne give jer muligheden for at jeres elever og ansatte kan få rabat ved køb af Microsoft produkter på vores hjemmeside. Hvis det er interessant for jer, så er der kun et skridt for at gøre det muligt!

Det eneste i skal gøre er at sende en mail til Michael Tarp på mtarp@microsoft.com med de domæner som jeres elever og ansatte benytter til deres mail, for at vi kan forhåndsvalidere dem i vores system. Fx hvis jeres elevers mail er elev@msskolen.dk, så skal i skrive til Michael at msskolen.dk skal valideres.

Det koster ikke noget og der er ikke nogen der binder sig til noget. Det eneste vi bruger domænet til er, at vi kan identificere hvis der er en fra jeres skole der forsøger at købe noget, så personen kan få det billigere end andre.

Hvis dette giver anledning til spørgsmål, skal i være velkommen til at skrive tilbage til mig, eller ringe til mig på +45 29 22 97 85.

I kan se alle produkterne og Microsoft Store her


Comments (0)

Skip to main content