Gratis forløb til uddannelse af lærere!


Hvordan kommer man i gang med de mange spændende digitale værktøjer, der tilbydes i Office 365? Det er ikke nemt, og vi ved at mange skoler og uddannelsesinstitutioner rundt om i landet kæmper med at få gang i de digitale hjul.

Jeg er ansat som Læringskonsulent, og mit arbejde består i at hjælpe og rådgive skoler på alle niveauer i digitalt understøttet undervisning. Jeg har lavet denne guide, der fortæller om vores forløb - og hvilke værktøjer, vi gerne vil hjælpe jer i gang med.

Der er tale om et samarbejde, hvor både skolen og Microsoft afstemmer, hvordan det bedst faciliteres. Vi vil gøre vores bedste for at få jer godt i gang med vores værktøjer.

Læs guiden nedenfor eller via dette link. Hvis du ser guiden nedenfor, kan det anbefales at gøre Sway'en til fuld skærm via udvidelsesknappen i højre side.

 

 

 


Comments (0)

Skip to main content