Ny classroom funktionalitet i Microsoft Teams rulles ud nu!


Som tidligere nævnt, så bliver funktionaliteten fra Microsoft Classroom rykket over i Microsoft Teams. Derudover tilføjer vi en række ekstra meget efterspurgte features, som du kan læse mere om på nedenstående link.

I den her weekend bliver den nye funktionalitet frigivet til Office 365 Education i hele verden. Det betyder at i kan gå i gang med at sætte klasser og lignende op, så i er klar til skolestart i august. Såfremt i ikke kan se den nye funktionalitet i jeres Office 365 Education tenant, da prøv at vente et par dage eller kontakt jeres licenspartner.

Links:

For andre spørgsmål, da kontakt Kresten Thorndahl på t-krthor@microsoft.com


Comments (1)

  1. Här vi har ett bra tips på den här hemsida fö microsoft utbilding så heter den.
    https://www.microsoft.com/en-us/education/products/office/default.aspx

Skip to main content