Velkommen til Surface familien


I de seneste par måneder er Surface familien vokset fra en enkelt tablet der kan erstatte din computer, til en hel familie af nye revolutionerende devices, som udfordrere de formfaktorer som vi tidligere har set på markedet. Her er en lille oversigt over den nye Surface familie!

Den nye Surface Pro

Arbejd på en ny måde med den nye Surface Pro. Den nye Surface Pro er blevet redesignet både indeni og udenpå. Med blødere kanter, ny kickstand og en ekstrem forbedring af ydeevne er den nye Surface Pro den perfekte laptop til både lærere og elever.

Læs mere og køb her

Surface Laptop

Surface Laptop er en smukt designet ny laptop, bygget til studerende. Med 14 timers batteri, en vægt på kun 1,2 kg og en kantfri 13,5 tommer touchskærm er Surface Laptop den perfekte følgesvend til studiet. Surface Laptop kommer med Windows 10 S, som sikre dig en strømlinet oplevelse med Windows, der bygget til vedvarende performance og sikkerhed.

Læs mere og køb her

Surface Book

Surface Book er en af de helt store nyheder. Efter at være blevet lanceret i november, er den endelig kommet til Danmark. Surface Book er den ultimative laptop, der med en kraftfuld base og en aftagelig touchskærm sikre et alsidigt brug, lige meget om du skal rette en opgave med pennen eller skrive en længere rapport i laptoptilstand.

Læs mere og køb her

 

Surface Studio

Surface Studio er en ny kategori af desktopcomputere, som kan forvandle et normalt skrivebord til et studie. Med Surface Studio, er det tid til at studerende kan udfolde sin kreativitet på en stor og flot touchskærm der kan lægges helt ned til bordpladen. Med pennen og den nye Surface Dial, kan vi nu give de bedste værktøjer til at lade kreativiteten flyde!

Læs mere og køb her 

Alle disse devices er tilgængelige fra d. 15. juni 2017 og kan bestilles hos vores partnere. Fx hos Atea, COMM2IG og Dustin.

Hvis du har spørgsmål, kontakt Kresten Thorndahl på t-krthor@microsoft.com

 

Comments (0)

Skip to main content