Prøv en Surface Pro 3 i undervisningen


Vi kender alle det med en travl hverdag med en masse på dagsordenen, hvor man nemt kan glemme et enkelt punkt eller to. Vidste du at mange mennesker husker bedre når de tager noter i hånden? Nu kan du glemme alt om blæk og papir, da en Surface med sin pen funktion fuldt ud kan erstatte dette. Kunne du tænke dig at gribe hverdagen an på en anderledes og interessant måde, skal du prøve en Surface Pro 3.

Vi vil i Microsofts Education team gerne give dig muligheden for at prøve kræfter med en Surface i undervisningen.
Mulighederne med en Surface er mange, udover alt det nødvendige din computer skal kunne, kan du bruge den som din notesblok til møder, i din forberedelse og i klasseværelset, hvilket giver dig muligheden for altid at have alle dine notater samlet på et sted.

Se bl.a. nedenfor hvordan en Surface kan benyttes i undervisningen

Du får mulighed for at

  • Låne en Surface Pro 3 i 6 uger til undervisning
  • Fleksibel og anderledes undervisning
  • Afprøve de fede touch og pen funktioner

Det koster dig ikke noget, det eneste vi vil have er, at du har en god oplevelse og giver os feedback efterfølgende.
Vi vil gerne have, at projektet bliver skud godt i gang og derfor vil der være et kort introduktionsmøde du skal deltage i fysisk eller virtuelt

Hvis du gerne vil være en del af låneprogrammet, skal du være velkommen til at kontakte Frederikke Haugaard på t-frhaug@microsoft.com - hun vil fortælle dig om, hvordan du får mulighed for at være med.


Comments (0)

Skip to main content