Kom til eftermiddagstræning i OneNote, Mix & Sway


Vil du gerne i gang med at bruge fede, digitale værktøjer i din undervisning? Og ved du ikke lige, hvor du skal starte? Så er vores onsdagssessioner i Lyngby noget for dig!

Vi har sessioner hver onsdag eftermiddag mellem 14.30-17.00 indtil sommerferien hvor vi arbejder med den didaktiske brug af nogle af værktøjerne i Office 365. Der er fokus på, at deltagerne skal have deres egne maskiner med, og at de selv får tid og lov til både at prøve af, diskutere og blive inspireret. Det er gratis!

gallerycontent1926229097

Vi tilbyder følgende sessioner:

Interaktive læringsvideoer og multimodalitet med Office Mix & Sway

Kom og lær mere om, hvordan du direkte i PowerPoint kan omdanne gamle slides til nye, interaktive læringsvideoer med Office Mix. Det er oplagt som værktøj til at ‘flippe’ undervisningen, og er også et super fedt værktøj til elevernes egne produktioner. Lær mere om Sway som et praktisk, enkelt værktøj til præsentationer og digitale fortællinger, både for undervisere og elever – på alle platforme.

NB: Office Mix kan kun bruges til produktioner i PowerPoint 2013/2016 på Windows – vær opmærksom på dette. Produktionerne kan efterfølgende ses på alle platforme, i en browser.

OneNote Class Notebook som digitalt samlingspunkt for klassen

OneNote er et genialt værktøj til at samle klassenoter, følge elevernes faglige progression og til at levere spændende, vedkommende og differentieret undervisning. Lær mere om, hvordan du opretter en notesbog, skaber en god struktur, hvilke funktioner der er til at give endnu bedre feedback.  Se gode eksempler fra praksis, og få hjælp til selv at komme i gang i din egen undervisning.

Datoer og indhold

26. april – OneNote Class Notebook

3. maj – Office Mix & Sway

10. maj – OneNote Class Notebook

17. maj – Office Mix & Sway

24. maj – OneNote Class Notebook

31. maj – Office Mix & Sway

7. juni – OneNote Class Notebook

14. juni – Office Mix & Sway

21. juni – OneNote Class Notebook

Tilmelding og praktisk

Adressen er Microsoft Danmark, Kanalvej 7, 2800 Kgs. Lyngby. Vi har en grænse på hver session på cirka 20 deltagere. Hvis den valgte er fuldt booket, er der altid den næste ugen efter. Tidspunktet er 14.30-17.00.

Du bedes skrive til Morten Ovesen (moovesen@microsoft.com), der er instruktør på kurserne for tilmelding. Så får du et tilmeldingslink. Her kan du også vælge, hvilken session du ønsker at booke dig ind på og tilmelde på vegne af kolleger.

Alle er velkomne! Ses vi?


Comments (0)

Skip to main content