Microsoft Innovative Educator VIP event – Billund – 31. maj 2017


img_1584Har du lyst til at være en del af et netværk af innovative og dedikerede lærere? Har du lyst til at blive inspireret af den nyeste læringsteknologi i en didaktisk kontekst? Og vil du gerne selv blive klogere på, hvad der rør sig hos Microsoft i uddannelsessammenhæng? Så er der nu mulighed for at blive en del af Microsoft Innovative Educator netværket. Et globalt netværk, men stærkt forankret i Danmark. Der er allerede 90 deltagere i netværket og vi har de sidste to år mødtes i Lyngby ca 4 gange om året, kl 17-21. Vi plejer at være 30-40 personer til vores events og det er sædvanligvis ret hyggeligt og givtigt for deltagerne.

Dette event er det første af sin slags i Billund, der arbejder ud fra visionen om at skabe Børnenes Hovedstad med fokus på leg, læring og kreativitet – et fokus, der går godt i spænd med Microsoft Innovative Educator netværkets mål og vi glæder os derfor ekstra meget til at se jer. I anledning af, at Billund er vært, så starter vi op med fokus på LEGO WeDo 2.0. og får også besøg af LEGO Idea Studio ved Amos Blanton eller Nikolaj Strømkjær.

Vores events er næsten altid bygget op omkring en workshop på et par timer og så er der forskellig videndeling/aktiviteter rundt om - garneret med lækker mad og vin. Denne gang fra det navnkundige Refborg i Billund.

Tilmelding er GRATIS og kan gøres her…

Program:

17.00-17.15

Velkommen til Microsoft Innovative Educator VIP event - Morten Ovesen, Microsoft

Scenen bliver sat - hvad er tankerne for netværket?

17.15-18.30

LEGO WeDo 2.0 - Ole Stahlfest Jørgensen faciliterer workshop med fokus på STEM og digital kreativtet

HUSK: Medbring egen computer OG mus OG hav LEGO WeDo 2.0 installeret!

18.30-19.15

Tapas, vin og netværkssnak

19.15-20.30

LEGO WeDo 2.0 fortsat workshop

20.30-20.50

LEGO Idea Studio: Kort oplæg ved Amos Blanton eller Nikolaj Strømkjær

20.50-21.00

Opsamling på dagen og kig frem. Hvad ønsker I jer af netværket og hvad siger erfaringerne?

21.00

Tak for i aften 🙂

Praktik:

Dato: 31 maj 2017

Tid: 17.00-21.00

Sted: Børnenes Hovedstad, Gammelbro 38, Billund

Antal: 40

Comments (0)

Skip to main content