Microsoft netværk for undervisere og ledere på videregående uddannelser


IMG_0369Kære alle undervisere og konsulenter samt skoleledere på videregående uddannelser.

Nu slår vi dørene op for Microsoft Innovative Educator netværket for videregående uddannelser. Vi debuterer i Herning den 20. april, kl. 17.00-21.00 og arrangementet afholdes i samarbejde med Herningsholm Erhvervsskole og Herningsholm IT-center. Tilmelding er gratis og foregår her…

Konceptet er allerede afprøvet med succes i kommunalt regi og med fokus på folkeskoler. Vi har talt med mange interessenter i sektoren som har ønsket et forum med dette fokus for konsulenter og undervisere.

Netværket har til formål at skabe dialog og vidensdeling om bedre kreativ anvendelse af digitale værktøjer. I første samling vil der være en del dialog om rammerne for netværket. Vi vil også tage fat på matematikundervisningen og hvordan man som underviser bedst kan bruge OneNote i den sammenhæng. Peter Olsen, matematiklærer og it-konsulent, vil stå for workshoppen. Vi serverer lidt lækker mad og en øl/et glas vin, så man behøver ikke tænke på aftensmaden 🙂

Vi glæder os meget til at se jer!

Comments (0)

Skip to main content