Kom til forårets Office 365-netværksmøder!


Det er tid! Kom til forårets netværksmøde, hvor vi slår dørene op for at opdatere vores kunder på nyhederne i Office 365 og inspirere til hvordan teknikken bringes i spil i en didaktisk kontekst. Vi holder traditionen tro både events i Århus og Lyngby. Datoer er som følger:

Den 3. april kl. 12.00-16.00 i Lyngby og den 20. april kl. 12.00-16.00 i Aarhus.

Der vil som altid være en fællessession og to break-out sessioner med et henholdsvis teknisk og pædagogisk fokus.

Tilmelding til begge events er ÅBEN !

På det fælles spor fortæller vi om nyheder og perspektiver for fremtiden for Office 365 i uddannelsessektoren. Herefter vil Carsten Ørkilde fra Herningsholm fortælle om Microsoft Classroom i undervisningen og fortælle mere om perspektiverne i Planner og Flow, der også er en del af Office 365. Herefter vil du kunne opleve HoloLens, den nye brille som åbner for arbejdet med hologrammer i undervisningen.

På det tekniske spor vil en repræsentant fra University College Nordjylland fortælle om UCN’s rejse fra on-prem til skyen med bl.a. Office 365. De har gjort stor brug af SharePoint Online og services fra Azure. Oplægget vil også komme ind på samspillet med UCN’s LMS-system.

Herefter vil Lars Christiansen fra Skolebordet komme ind på hvordan PowerBI kan til at følge vigtige parametre som fx trivsel, elevernes faglige udvikling. Han vil også vise hvordan Office 365 kan præsenteres på en brugervenlig måde og integrere til læringsplatforme.

På det pædagogiske spor kommer Michael Thomsen fra EasyIQ og fortæller om hvordan de bringer Microsoft Classroom i spil i deres løsning. Michael vil også dele ud af erfaringer og eksempler på, hvordan kunder har benyttet de nye muligheder i hverdagen.

Herefter vil en repræsentant fra UCN fortælle om, hvordan de har optimeret de interne arbejdsgange og samarbejdsrelationer ved blandt andet at benytte Groups, Planner og OneNote.agenda

Comments (4)

 1. Scott Hill says:

  some user cases for use of Hololens and Augmented Reality in the classroom? Demos? the future of Kinect ?

 2. Anette Melgaard says:

  Kære MS
  Vi deltager to.

  vh
  Druestrup friskole

 3. Linda Drowe says:

  Kan I ikke gøre opslagene printervenlige? 1000tak

 4. Heine Hamborg says:

  Vi er desværre blevet forhindret i at deltage på torsdag i Århus.

Skip to main content