Sådan kommer du i gang med Persondataforordningen


GRATIS webinar: Sådan kommer du i gang med persondataforordningen

EU Persondataforordningen stiller mange organisationer overfor en række nye presserende opgaver i forhold til persondatabehandling. Med udgangspunkt i en risikoanalyse skal den dataansvarlige bl.a. kunne dokumentere passende processer og ikke mindst passende beskyttelse af data. 

Et stigende antal organisationer benytter een eller flere Microsoft Cloud produkter og services i deres databehandling, hvilket skal inkluderes i arbejdet med forordningen. Der mangler stadig en del detailvejledning om hvordan man imødegår flere elementer i forordningen, men i denne session vil teknologidirektør, Ole Kjeldsen, og Advokat, Anne Ermose, fra Microsoft Danmark give et indblik i 

·        de væsentligste områder i forordningen, 

·        den eksisterende vejledning fra myndigheder, 

·        hvordan Microsoft arbejder med at blive klar til at efterleve forordningen og ikke mindst 

·        hvordan Microsoft stiller værktøjer, produkter, services, kontrakter/aftaler og dokumentation til rådighed for at assistere med vore kunders efterlevelse af forordningen.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål til både det juridiske og tekniske under webinaret og du kan også skrive direkte til talerne, efter webinaret. 

Tilmeld dig allerede i dag ved at udfylde den korte formular.


Comments (2)

  1. Jag anser att cloud een eller flere områder ar bilder og texter i olika färg i svart vit.

  2. Hermed tilmelding til Webinar: Sådan kommer du i gang med persondataforordningen

Skip to main content