Kom i gang med Minecraft: Education Edition


mee-070217Minecraft: Education Edition (M:EE) er nu endnu nemmere at komme i gang med.

Vi holder GRATIS træning (eller Game Jams) den 19.4. tilmelding - denne er stadig åben for tilmelding!!!

Den 21. marts er for dem som kender til Minecraft og den 19. april kan man komme helt uden forkundskaber. Vi glæder os til at se jer 🙂

Vi fortæller i dette blogindlæg om måder at købe på, ressourcer til at komme i gang og hvad du skal gøre for at komme godt videre, når først du er startet.

Opdateringer
I den forløbne uge er der kommet endnu flere opdateringer til M:EE - bl.a.
• Global Pause - tag en hurtig pause
• Tekst til tale for in-game chat
• Opdateret brugergrænseflade for nemmere administration
• Igloer og isbjørne er nu tilgængelige i Sne-verdner

Kom godt i gang med tutorial-verden
Og når det er sagt, så kommer der jo hele tiden nye opdateringer og tilføjelser - du kan følge med her på siden https://education.minecraft.net/. På dette site er der også et globalt netværk af engagerede lærere, der taler om M:EE og du kan hente færdige undervisningsforløb og verdener - fx denne tutorial-verden.

Kom lidt videre og mød andre Minecraft mennesker IRL
Vi arbejder hele tiden på at gøre jeres oplevelse med M:EE bedre og til det har vi lavet et netværk som både er virtuelt på Facebook og IRL. De to er meget tæt forbundne og du kan melde dig til vores Game Jams nederst i indlægget.
Katja Borregaard, Minecraft Mentor, har skrevet dette blogindlæg om at være ikke-gamer og befinde sig i Minecraft sammen med sine elever - den giver at godt udgangspunkt for at komme i gang selvom man ikke er gamer på forhånd 🙂

Køb Minecraft: Education Edition
Der er flere forskellige muligheder for at købe licenser til M:EE. Fælles for dem alle gælder, at du skal have Office 365 Education-licens og Windows 10/ Mac OS. Når det der på plads, så kan du købe på følgende måder:

• På en EES-aftale hos en partner. Det vil typisk være hos den samme partner som I har købt jeres Office 365 licens og du vil også skulle gå via din kommunes it-afdeling for at effektuere købet. Det er en licens, hvor der købes til et antal lærere og eleverne for derefter at distribuere den til dem individuelt eller gruppevis. Der skal købes til minimum 100 lærere. Kontakt partnere for priser og info.
• Via en CSP-aftale hos en partner - her kan der købes til et mindre antal brugere. Kontakt jeres partner for mere info og priser.
• Windows Store for Business - har kan købes med kreditkort til lige præcis det antal brugere, som man ønsker og licenserne administreres også i Storen.
• Hvis I vil læse mere om hvordan disse køb administreres, så kig her: https://technet.microsoft.com/en-us/edu/windows/school-get-minecraft

 

Comments (1)

  1. Niels Pryn says:

    Hej
    I april 2017 afholdt I et gratis træning/gamejam i Minecraft. Jeg vil høre, om det er noget I kunne tænke jer at gentage og gerne i Storkøbenhavn.
    Med venlig hilsen
    Niels Pryn

Skip to main content