Nem administration med Intune for Education!


Af Kresten Thorndahl, Microsoft

I sidste uge på BETT 2017 lagde Microsoft endnu en brik i puslespillet til at levere en samlet platform til skoler og institutioner. Ved at tage alt det bedste man kender fra Microsoft Intune og tilføjet uddannelsesspecifikke værktøjer, har man lavet Intune for Education, som en helt ny cloud-baseret applikation og device management service.

Med Intune for Education bliver det gjort hurtigere og nemmere at sætte en ny computer op i starten af skoleåret, ved at benytte den nye Set up School PC App. Her laves et USB-stik som kan sættes i de nye computere og som selv sørger for at de bliver indrullet i Intune for Education og lagt under jeres kontrol.

Derudover gives der fra starten fuld kontrol over hvad der ligger af apps og programmer på de studerendes computere, samt en nem løsning til at udrulle nye apps og web apps. Integrationen med Windows 10, Office 365, School Data Sync, iOS og Android, gør at man aldrig skal bekymre sig om hvilke devices eleverne hiver ind på skolen.

Til sidst er der lavet en super fed feature, hvor man kan lave en prøvekonto på hver pc, som eleverne kan logge ind på i tilfælde af en skriftlig prøve, hvor i kan kontrollere hvad eleven har adgang til af programmer og netværk. Dette gør at man ikke længere skal bekymre sig om at stille computere til rådighed for elever når der er eksamen eller afgangsprøver.

Læs mere om Intune for Education her

Eller kontakt Kresten fra Edu-teamet for at høre mere: t-krthor@microsoft.com / +45 29 22 85 97


Comments (0)

Skip to main content