AFHOLDT: Webinar om Advanced Threat Protection i Office 365


Office 365: Advanced Threat Protection

Af Kresten Thorndahl, Microsoft

Microsoft har taget endnu et skridt for at komme vira og malware til livs. Der er lavet en ny tilkøbsmulighed, ved navn Advanced Threat Protection (ATP) og den er mulig at tilføje på jeres Office 365 i dag.

Dette afholdte webinar forklarer hvad det egentlig er for en størrelse og hvordan du kan få fat i det.
Registrer dig til webinaret her og modtag en mail i din indbakke med on demand link.

Hvad er Advanced Threat Protection ?

Indbakker og online tjenester bliver i stigende grad angrebet af hackere hvert år. Nye angreb som ikke tidligere er fanget af traditionelle anti-virusprogrammer.

Office 365 Advanced Threath Proctection (ATP) indeholder følgende:

  • Indsamling og brug af data i realtid fra samtlige angrebsforsøg på Office 365 i hele verden
  • Scanning og sikring af vedhæftede filer (Safe Attachments)
  • Test og fjernelse af mistænkelige links (Safe Links)

 

 

Safe Attachments og Safe Links
Med Safe Attachments bliver vedhæftede filer scannet og vurderet inden, at det bliver leveret til din indbakke. Dette gøres ved, at Office 365 ATP forsøger at åbne filerne i et lukket miljø for at se hvordan de ville opføre sig hvis de blev hentet og åbnet til en computer. Hvis ATP godkender filen, bliver den leveret til din indbakke, men hvis ikke, bliver filen destrueret og du vil få en besked herom.

Safe Links sikrer at links indeholdt i e-mailen bliver testet for om de laver automatiske videreførelser til skadelige hjemmesider eller hentning af filer af ondsindet karakter. Såfremt ATP finder linket skadeligt, vil du blive informeret om dette og opfordret til at gå væk fra siden.

Samtidigt med at brugeren oplever en øget sikkerhed omkring deres indbakke, vil alle hændelser blive registreret til fremtidig identifikation af trusler, samt til at kunne give en omfangsrig rapportering til administratoren.

Læs mere eller deltag i webinar 7/2-17
Du kan læse mere om Office 365 ATP her
For at tilkøbe ATP til din nuværende Office 365 kan du kontakte din licenspartner eller skrive til Kresten med eventuelle spørgsmål: t-krthor@microsoft.com

Registrer dig til webinar HER og modtag link i din indbakke til webinaret on demand.

 

atp-mail-header

Skip to main content