AFHOLDT: Mød os på BETT!


Det er lige før vi er i gang igen med den årlige BETT-messe i London. Der er så mange aktiviteter, at man næsten taber pusten - men bare rolig, vi har samlet et overblik for dig her, så du kan 'catche up' på de fede ting, vi i Microsoft kan hjælpe med ude i klasseværelserne.

mc

Før BETT åbner kan du starte dagen ud i Microsofts nye kontor. Du vil høre meget mere om Minecraft, OneNote og andre spændende teknologier. Der er endda morgenmad og frokost! Læs mere her.

I løbet af BETT har vi en lang række sessioner, der henvender sig til både folkeskoler og privatskoler (K12-segmentet), ungdomsuddannelser og de videregående uddannelsesinstitutioner. Der er også sessioner, der henvender sig til klasseværelset og andre, der henvender sig til ledelsesaspektet i digitaliseringen.

Kom fx til vores stand og lær mere om vores teknologi eller hør den altid inspirerende Anthony Salcito fra Microsoft Worldwide Education holde keynote.

Anthony Salcito, Vice President for Worldwide Education (Microsoft)

Anthony Salcito, Vice President for Worldwide Education (Microsoft)

Du kan selv dykke ned i alle vores aktiviteter på BETT her.

Kontakt os på BETT

Hvis du gerne vil have en snak om noget du har set - eller hvis du gerne vil høre om hvordan I kan komme i gang med vores teknologi på jeres egen uddannelsesinstitution, kan I kontakte os. Vi ses!

Henrik Bang Andersen: henrik.bang-andersen@microsoft.com / +4551578189

Julich Wiberg: julich.wiberg@microsoft.com / +4551578279

Morten Ovesen: moovesen@microsoft.com / +4551578348

Thomas Schnegelsberg: thomas@microsoft.com / +4525326656


Comments (0)

Skip to main content