Minecraft: Education Edition - første developer jam i Lyngby


20170111_150103633_iosJeg var spændt i går - den 11. januar 2017. Det var der flere grunde til, men den vigtigste var, at jeg var vært for vores første Minecraft: Education Edition developer jam i Lyngby. Ja, faktisk det første nogensinde...

Jeg har allieret mig med Katja Borregaard og André Chercka, som på hver deres måde, er eksperter på området. Vi var 20 mennesker samlet og det var lærere, konsulenter, pædagoger, partnere og universitetsfolk. En kapabel flok - virkelig! Og det var en stor oplevelse, at se hvordan de fem timer fra 16-21 blev fyldt op med energi, gode idéer og konkrete go-do's for de enkelte i deres hverdag. Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg gør det her!

Hvis du har lyst til at følge med i hvad denne gruppe laver, samt mere generelt er interesseret i Minecraft:Education Edition, så følg Facebook gruppen: "Minecraft i undervisningen"

Hvis du selv har lyst til at være med i dette netværk at gode folk omkring Minecraft: Education Edition (M:EE), så afholder jeg en "jeg vil helt vildt gerne i gang med M:EE, men jeg ved ikke hvor jeg starter" camp den 7. februar hos  Microsoft i Lyngby - kl 16-21. Tilmeld dig her...

Vil du gerne være med fra Jylland, så holder vi også to events i Århus hhv den 21. marts og den 19. april - du kan tilmelde dig til det første her...

Hav en god dag 🙂

 

 

 

Comments (0)

Skip to main content