Esbjerg er vært for gratis Microsoft Innovative Educator Training


20161116_200251468_iosHvad er bedre end fed, relevant, grundig og gratis træning i Office365 værktøjer som OneNote, OfficeMix, Groups og Sway? Det er sikkert mange svar på det spørgsmål, det indrømmer jeg! Men, ikke desto mindre, så tilbyder vi faktisk muligheden for at bliver certificeret Microsoft Trainer.

Vi holder forløbet på 8 timer over to dage, kl. 17-21. Første gang er den 7. marts 2017 og anden gang er 29. marts. Begge dage i Esbjerg, Fyrparken 11, 6710 Esbjerg V.

TILMELDING TIL FØRSTE DEL  7. marts her... og ANDEN DEL 29. marts her...

Du vil efter de to gange være i stand til at undervise dine kollegaer OG dine elever i, hvordan OneNote, Gropus, Sway, OfficeMix og andet af Microsofts software anvendes i den daglige undervisning.

Som workshopholdere har vi Martin Cramer Petersen (Microsoft Innovative Educator) og Katja Borregaard (Microsoft Innovative Educator/Surface Expert/M:EE Mentor). De er begge erfarne lærere og konsulenter samt har erfaring med at undervise voksne.

Vi håber meget, at I har lyst til at komme. Det er gratis, det er great og der er let aftensmad og vin også. Spred det gode budskab til kollegaer og venner og tag dem gerne med.

Comments (6)

 1. Inger Hald says:

  Vil gerne tilmeldes Microsoft Innovative Educator Training-seminaret den 7. og 22. marts i Esbjerg.

 2. Inger Hald says:

  Hej – jeg kan fortsat ikke finde den rigtige tilmeldingsside/-link, så derfor skriver jeg her igen. – Nu har vi yderligere 1 kollega, der gerne vil tilmeldes 7. og 22. marts i Esbjerg.

  1. Morten Ovesen says:

   Der er nu tilmeldingslinks 🙂

 3. Rolf Poulsen says:

  Hej, er det muligt kun at deltage d. 29/3? Har svært ved at få det til at gå op med to gange. Eller går man glip af for meget?

  1. Hej Rolf, Det er et sammenhængende kursus på 8 timer der er delt op i to omgange. Ring/skriv evt direkt til Morten Ovesen moovesen@microsoft.com så kan han vurdere om det kan lade sig gøre i dit tilfælde. Det kommer lidt an på hvor meget du kender til Office 364, OneNote, og samarbejde i disse værktøjer i forvejen. mvh Rikke

 4. Anne Mette Jørgensen says:

  Vil gerne tilmeldes kurset

Skip to main content