Minecraft Education Edition – Et netværk i Danmark


Vær med fra start i Minecraft Education Edition Netværk for undervisere

Sammen med undervisere og konsulenter indenfor det danske skolevæsen starter vi i et community op, der tager udgangspunkt i Minecraft Education Edition (M:EE) og game based learning. Vi arbejder med Minecraft i undervisningen på tværs af klassetrin og fag.

Vi ønsker der skal være åben dialog og at undervisere kan hjælpe hinanden i gang og videre mht undervisningsplaner, Minecraft undervisningsideer og udførelse. Netværket er primært online – men der er også lagt op til deltagelse i gratis arrangementer her i starten hvor I kan viden dele, eller modtage mere info end I selv lige sidder inde med. Kort sagt – mød de andre og bliv klogere på Minecraft: Education Edition

Kickstart
Projekt kickstarter ved at afholde første arrangement den 11. januar kl 16-21 i Lyngby – dette for de som har prøvet at arbejde med Minecraft før – og den 7. februar kl 16-21 holder vi arrangement for de er nybegyndere. Senere i marts og april gentager vi seancerne i Aarhus.minecraft-logo

Gratis træningstilbud i at bruge Minecraft i undervisningen vil løbende blive opdateret her i artiklen og i denne facebookgruppe Minecraft i undervisningen, hvor der også er lagt op til åben dialog på tværs af undervisere og skoler. Vores events vil også kunne findes på hjemmesiden www.microsoft.dk/uddannelse

Tilmeldingslinks:
Lyngby kl 16-21:
11. januar: Workshop for developers
7. februar: Workshop for nybegyndere

Aarhus kl 16-21:
21. marts: Workshop for developers
19. april: Workshop for nybegyndere

 

Danmarks Læringsfestival 2017
Vi er til stede i Bella Centeret 1.+2. marts som udstiller og har 3 workshops om Minecraft Education Edition kørende separat som I kan komme ind til. Så kig forbi standen og få mere information, og følg med på forsiden af denne blog hvor vi løbende lægger nyheder op:  www.microsoft.dk/edublog

Husk at du kan følge netværket omkring Minecraft Education Edition på facebookgruppen "Minecraft i undervisningen”.

footer-internationale-minecraft-site

 

Siden her er senest opdateret 28/12-16

Comments (1)

Skip to main content